torstai 10. heinäkuuta 2014

Ai mikä budjetti?

Jep... Ainainen paha: RAHA. Sitähän ei koskaan ole liikaa tai tarpeeksi. Meillä on lähtökohtaisesti ollut ajatuksena, että 10 000 euroa on riitettävä häiden järjestämiseen.

Kun sitten teimme yhdessä vieraslistaa, johon kasaantui noin 200 henkilöä, totesin ettei tuollaisen ihmismäärän ruokkimiseen riitä pienet setelit. Myöskään juhlapaikkaa ei ole tuollaiselle porukalle helppo löytää! Varsinkaan jos haluaa edullisen sellaisen.

Omien, "hieman" yläkanttiin tehtyjen, laskelmieni mukaan häidemme järjestämiseen tarvittaisiin 15 000 - 20 000 euron budjetti. Toivon hartaasti, että ei tarvitsisi tuhlata edes 15 000 euroa! :D Olen käynyt vieraslistaa läpi ja saanut supistettua vieraiden määrän 190 henkilöön. Sulhasen listalla vieraita on 125 ja minun 65. Sulhasen listaa pitäisi vielä käydä läpi, vaikka hän saattaakin olla asiasta eri mieltä ;)



Lainattu blogista: as long as we´re happy


P.S. Näihin vierasmääriinhän ei ole vielä laskettu mukaan meitä kahta, valokuvaajaa eikä bändin jäseniä :) Eikä muuten pappiakaan... Vai kuuluko pappia edes kutsua hääjuhlaan? Eikä budjetti sisällä häämatkaa.


- Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti