maanantai 7. heinäkuuta 2014

For Your Happy Tears


Sain joitain kuukausia sitten aivan ihanan idean vihkilaisuuteen liittyen! Mikähän saattaisi olla se pieni asia, joka naisen käsilaukusta saattaisi unohtua? Tosin... Useimpien käsilaukuista niitä varmasti löytyy AINA. Ovathan ne sen verran tarpeellisia oikeastaan milloin vain. Nimittäin ne nenäliinat. Noh, siltä varalta, että joku saattaa kuitenkin unohtaa omat nenäliinat kotiin, päätin askarrella kirkkoon nenäliinoja teemaan sopiviin pussukoihin. Koska häihimme on tulossa noin 200 ihmistä, askartelin 100 nenäliinaa ja uskon, että riittävät.

Inspiraation tähän ideaan sain täältä: MAKEA Hääblogi
Inspiraatiota Makea hääblogista.
Nämä Makean nenäliinapakkaukset on kyllä hienoja. Tykkään silti myös omista versioistani :) Alla on pari kuvaa askartelustani. Toinen kuva on hieman tärähtänyt, mutta saa siitä sentään vähän selvää... Aikaa näihin ei kovin paljon mennyt, koska käytin valmiita sellofaanipusseja, otin etikettipohjan Makean blogista ja tein siihen koneella nopeasti tekstin ja tulostin pihalle. Loppu olikin sitten nenäliinojen taittelua, etikettien leikkaamista ja liimaamista. Toivattavasti kestävät vuoden kaapissa ;)



- Jenna



4 kommenttia:

  1. Nämä on niin herttaiset. Miten kauan noiden askarteluun on mennyt aikaa? Toisin sanoen, jos kaveri päättää, että nyt tehdään nämä häihin, niin varaanko kalenterista viikon vai kolme? :) - Emmi / IKM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei näihin mennyt kovin paljon aikaa. Sinellistä ostin paketin sellofaanipussukoita (100 kpl), marketista paketin nenäliinoja ja valmiit etikettipohjat lainasin Makea hääblogista. Jouduin hieman leikkimään tietokoneen kanssa että sain etiketteihin tekstit, mutta sen jälkeen ei tarvinnut kuin tulostaa paljon etikettejä, taitella nenäliinat pusseihin ja liimata ne etiketeillä kiinni :) Luulisin, että viikko riittää kyllä oikein hyvin! :D

      Poista
  2. Ihanaa, että etiketeille ja idealla tuli käyttöä. Kiitos myös linkityksestä blogiini! Jään bloglovinin kautta seuraamaan hääsuunnitelmienne etenemistä :)

    VastaaPoista